2015. december 26., szombat

Willys MB 11/1944 Restoration Part III.

Willys MB November 1944 Restoration Part III.
eladó willys jeep mb
háborús willys 
ELADÓ - FOR SALE
Folytatom a Willys MB jeep felújításást.
Az utolsó apró alkatrészek is felkerülnek a helyükre.
Bekötöttem az új kábelköteget, az irányjelzőkkel kellett csak kiegészítenem, hiszen gyárliag ezekben a járművekben nem volt iárnyjelző, de a műszaki vizsgán nálunk kérik. Elöl a kis rejtőlámpákba építettem az irányjelzőket, hátul pedig a lámpatest alsó felébe. A narancssárga részt úgy készítem el, hogy fogok egy új búrát és kivágom belőle a megfelelő méretű részt és beteszem az eredeti lámpa búrája alá, ahol a rejtőfény kijön. Relét és kapcsolót is be kellett szerelnem.
Igy már biztosan át fog menni a műszaki vizsgán.
Más modosításra nincs szükség az autón, ahhoz, hogy megkapja az OT-s veterán rendszámot, hiszen egy sor mai autóknak szánt előírás alól mentesül, pl. nem kell biztonsági öv, stb.
A jármú jelzései a következők:
Az Amerikai Hadsereg 7. Páncéloshadosztály 814. Páncélvadász zászlóaljának 22. felderítő gépjárműve 1945. Januárjából, az Ardenneki csatából.
A sárga kör alakú tábla, benne egy fekete kettes számmal pedig az ún. súlytábla behajózáshoz, szállításhoz, stb., ami arra utal, hogy ez egy 1/4 tonna teherbírású könnyű terepjáró.
A veterán vizsgán már átment az autó, következik a műszaki vizsga és utána megkapja az OT-s veterán rendszámot.

A szállításban tudok segíteni.

Érdeklődni:

Gémes Dániel
06-20/3799840
Email: hungemes@gmail.com
Restoration in progress.
All the smaller parts are being fitted.
I'm finally done with the wiring, all gauges work. I had to add indicators to the vehicle in order to pass the MOT here in Hungary. I had to use blinker and a switch as well. I added yellow lenses to the front and rear blackout marker lights. This way it looses the blackouts but will be road worthy. I didn't want to use any modern type of lamps beacause they're not peroid parts.
The markings depict the 22nd Reconnaissance vehicle used by the U.S. 7th Armoured Division 814th Tank Destroyer Battalion in January 1945 during the Battle of Bulge.
The balck number two on a yellow background is called the bridging plate.

World wide shipping possible.

Contact:

Daniel Gemes
Mobile: 0036203799840 or +36203799840
Email: hungemes@gmail.com

Friss képek!
New photos! :)


 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése